Nytt och begagnat

Här presenterar vi ett urval av vårt utbud av lägenheter och hus, både nytt och begagnat.

Finner du inte här vad du söker så kontakta oss gärna för fler exempel. Genom våra lokala representanter har vi kontakt med såväl de största och ledande byggföretagen som med de, som är inriktade på styckhusproduktion med en mycket hög grad av kundanpassning.

Samtliga av våra anlitade bygg-entreprenörer lever upp till de mycket höga krav som Euroland och MASA International ställer vad gäller kvalitet och ekonomisk uthållighet. Hos oss handlar du tryggt. Den fastighet du köper genom oss ska du också få flytta in i!

MASA International är den ledande mäklaren sedan 40 år tillbaka och sedan länge ISO godkänd. De är vår samarbetspartner som administrativt center och tar hand om all service.

Drömmen om att
flytta till Spanien

Det är många som bor i Sverige som tycker det är jobbigt med den långa och mörka vintern. Svenskarna får också ofta lida sig igenom en lång vår som nästan inte kan kallas för en vår utan snarare en förlängd vinter. Under sådana förhållanden är det inte konstigt att många människor drömmer om att flytta till ett land med mycket behagligare klimat, som till exempel Spanien. 

Ansvarig webbutvecklare