Köpa lägenhet i Santa Pola

Köpa lägenhet i Santa Pola? Vi hjälper dig!

Vakna upp med utsikt över de spanska bergen och havet. Avrunda dagen med att njuta av värmen på terrassen. Oavsett var eller hur du vill bo i Spanien hjälper vi dig från A till B genom hela processen.

Att köpa ett nytt boende är ett stort beslut. För att du skall vara trygg i din affär pratar alla våra mäklare och samarbetspartners svenska. Avtal och dokument måste skrivas på spanska, men för enkelhetens skull hjälper våra samarbetspartners till med översättning till svenska. Allt för att du ska känna dig trygg när du väl ska skriva på. Köpa lägenhet i Santa Pola.

Vår mäklare bor på plats i Spanien sedan många år. De kan med sin erfarenhet peka ut smultronställen, berätta om ortens unika egenskaper och ge kloka råd om hur det är att bo i Spanien.

Här presenterar vi ett urval av vårt utbud av lägenheter och hus, både nytt och begagnat.

Finner du inte här vad du söker så kontakta oss gärna för fler exempel. Genom våra lokala representanter har vi kontakt med såväl de största och ledande byggföretagen som med de, som är inriktade på styckhusproduktion med en mycket hög grad av kundanpassning.

Samtliga av våra anlitade bygg-entreprenörer lever upp till de mycket höga krav som Euroland och MASA International ställer vad gäller kvalitet och ekonomisk uthållighet. Hos oss handlar du tryggt. Den fastighet du köper genom oss ska du också få flytta in i! Köpa lägenhet i Santa Pola.

MASA International är den ledande mäklaren sedan 40 år tillbaka och sedan länge ISO godkänd. De är vår samarbetspartner som administrativt center och tar hand om all service.

Drömmen om att
flytta till Spanien

Det är många som bor i Sverige som tycker det är jobbigt med den långa och mörka vintern. Svenskarna får också ofta lida sig igenom en lång vår som nästan inte kan kallas för en vår utan snarare en förlängd vinter. Under sådana förhållanden är det inte konstigt att många människor drömmer om att flytta till ett land med mycket behagligare klimat, som till exempel Spanien. 

Ansvarig webbutvecklare